Home Algemeen Win 5-lessenkaart Beweegstudio Leef!

Win 5-lessenkaart Beweegstudio Leef!

0
Win 5-lessenkaart Beweegstudio Leef!

Winactie – De winter maakt vaak dat we meer binnen blijven. Meer zitten, meer eten en minder bewegen. Daar wordt een mens niet fitter van… Daarom wil Beweegstudio Leef! deze win-actie jou stimuleren om in beweging te komen.

Beweegstudio Leef! timmert al bijna 5 jaar aan de weg in het centrum van Weert. Ze willen mensen in Weert en omgeving helpen bij een gezonde leefstijl. Want hoe fijn is het om je lekker fit en sterk te voelen? Inge Geelen-Aldenzee, Personal Trainer en eigenaar van de studio, geeft samen met haar 2 collega’s Janneke en Leonne de lessen. Leef! staat vooral bekend om de kleinschaligheid, de persoonlijke benadering en daardoor de toegankelijke sfeer. Ze bieden laagdrempelige lessen voor de mensen die willen starten met sporten. Maar we geven zeker ook uitdagende lessen (als spinning en Core Power Circuit, voor de fanatiekelingen.

Fitter worden voor je wintersport? Ski-Fit! Of tijdelijk binnen spinnen, omdat het buitensporten om een lager pitje staat? Een uurtje helemaal voor jezelf tijdens de yoga…. Bekijk gerust het lesrooster.

Weet je niet waar je moet beginnen? Bel / mail voor advies. Mocht je niet winnen, dan ben je uiteraard toch welkom voor een proefles! Meer info: www.beweegstudioleef.nl.

Winactie

Helaas, de prijsvraag is afgelopen. Dit zijn de winnaars:
J. Linders
V. Stals
P. Filmer

Bekijk je deze prijsvraag via de app en wil je meedoen? Klik dan hier: https://iwdg.nl/2GMbOo2

Actievoorwaarden: maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duur t/m 29 december 2018. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Beweegstudio Leef!. Na het beëindigen van de prijsvraag worden alle gegevens gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op de uitslagenpagina.