Hunsel – (Foto’s) De hulpdiensten zijn maandagavond rond 20.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Hunsel.

In de rijrichting van Grathem naar Kelpen-Oler / Weert was een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst. De bestuurder van de auto wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. Hij is in een ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afsleept door een berger. De oplegger van de vrachtwagen raakte eveneens beschadigd. De vrachtwagen kon, nadat de betrokkenen gegevens hadden uitgewisseld doorrijden naar een veilige parkeerlocatie. De toedracht van het ongeval is onbekend.

5 REACTIES

  1. Gelukkig dat die bestuurder niets er aan overgehouden heeft. Als je achterop een ander rijdt moet je toch de fout bij jezelf zoeken…..

  2. En dan zeggen ze dat de A4 bij Leiderdorp met 48 ongevallen per jaar het gevaarlijkste stuk snelweg is. Maar ja, wij horen nu eenmaal niet bij de randstad.

  3. Ik heb ze niet geteld, dat is waar, maar ik denk dat de A2 bij Weert, en zeker bij Maarheeze, daar best in mee kan. Kijk alleen maar eens naar de berichten die op deze site terecht zijn gekomen. En vorig jaar was het de A16 bij de Brienenoordbrug. Daar gaat het ook om verschillende kilometers.

Comments are closed.