Bente dacht ook aan het dierenasiel

(Foto’s) Tijdens de afgelopen feestdagen was er veel aandacht voor mensen met een kleine beurs. Zo vonden er diverse inzamelingen voor de Voedselbank plaats en werden er evenementen georganiseerd zoals ‘Kerstavond voor iedereen’.

Bente uit Weert vond dat ook de dieren in het dierenasiel van Weert de aandacht verdienden. In haar kerstvakantie kwam ze op het idee om wafels te bakken voor dit goede doel. Nadat er een “Whatsapp-bommetje” was gedropt kon ze aan de slag. Bente kon twee dagen wafels bakken. In totaal werden er 180 wafels gekocht. Met de opbrengsten kocht ze snoepjes en speelgoed voor de honden en katten in dierenasiel de Beestenboel.

Donderdag werden de spullen aangeboden bij het dierenasiel. De feestdagen zijn inmiddels voorbij, maar dat maakte voor de eigenaren en de dieren in het dierenasiel geen verschil. Ze waren allemaal dolblij en verrast met de actie van Bente. Natuurlijk mocht ze met haar broer de dieren in het asiel meteen trakteren op de lekkernijen. Het zijn de kleine dingen die het doen.