Eerste Vrouwenzitting op Leuken

Foto: de helft van Moerepetazie

Dit jaar wordt bij Café de Moesdijk op Leuken voor de eerste keer een vrouwenzitting georganiseerd.

Het thema is de ‘foute party’, dus trek je foute outfit aan en kom er een gezellige middag van maken. Zoals de naam al doet vermoeden: ladies only!, géén mannen toegestaan. Deze middag zal bol staan van de activiteiten met onder meer optredens van Moerepetazie, Madame Gisela, Nick van Ham en anderen. De foute vrouwenzitting zal beginnen om 11.11 uur en doorgaan tot 17.00 uur.

Dus heb je zin om een middagje door te zakken zonder manlief? Koop dan snel je kaartje. De voorverkoop vindt plaats op 12 januari 2019, van 17.00 uur tot 20.00 uur bij café de Moesdijk (Roermondseweg 115, Weert). Er zijn maar 100 kaartjes beschikbaar, OP = OP.

Meer informatie: https://iwdg.nl/2M2L3Le.