Brandweer twee keer naar ‘Foute Party’

In een uitverkochte Poort van Limburger ging vrijdagavond twee keer het brandalarm af. In het zalencomplex vond de Foute Party van Q-Music plaats.

Naast fout geklede feestvierders ging er ook daadwerkelijk iets fout, tot twee keer toe. De brandweer werd eerst om 20.11 uur en daarna nog eens om klokslag 22.00 uur gealarmeerd voor een automatische brandalarm in de feestzaal.

Het bleek allebei de keren loos alarm te zijn. Het brandalarm werkt in elk geval nog uitstekend, alleen is het niet bestand tegen de rookeffecten tijdens evenementen. Nadat de brandweer de tweede keer was uitgerukt voor loos alarm werden er ook passende maatregelen getroffen zodat de brandweer en de 1400 feestvierders ongestoord verder konden waarmee ze bezig waren. Afgelopen nacht bleef het dan ook verder rustig.

Kleine sfeervideo van het feestje via Facebook

https://www.facebook.com/Foutevents/videos/1267564246727459/