Gezin gedupeerd na aanrijding

(Foto’s) Een gezin heeft zondag een hele nare bijsmaak gekregen van hun vakantie in Weert.

De auto van het gezin stond geparkeerd voor hun vakantiewoning en was aangereden door een andere gast van vakantiepark Weerterbergen. Een overbuurman van het gedupeerde gezin waarschuwde hen over de aanrijding.

De vermoedelijke dader was snel te achterhalen. Hij parkeerde zijn beschadigde auto en waggelde vervolgens naar zijn vakantiewoning. De man leek onder invloed te zijn van alcohol.

Beide betrokken voertuigen hadden schade opgelopen. De auto van het gezin liep voor en achter schade op. Door de klap voor was de auto tegen een paaltje gebotst. De auto van de veroorzaker verloor zijn voorbumper.

De politie werd ingeschakeld om nader onderzoek te doen naar het ongeval. De man ging bij de betreffende veroorzaker op bezoek. Hij mocht een blaastest doen en daaruit bleek dat hij inderdaad teveel had gedronken. Hij is voor ander onderzoek meegenomen door de politie.

Het auto van het gedupeerde gezin moest worden afgesleept door een berger. Zij moesten met hun bagage op alternatieve wijze naar huis zien te komen.