Medewerkers van snoepfabriek Perfetti van Melle in Weert (bekend van o.a. Fruitella en Smint) gaan een dag buiten de deur klussen voor de maatschappij in het Weerterland.

Hebben jij of jouw organisatie een leuke activiteit, klus of iets anders leuks op 19 april of wil je iets organiseren? Te denken valt aan het verzorgen van een lunch, bakken met ouderen/mensen met beperking, meehelpen met een klus op het voetbalterrein of meehelpen bij het opknappen van een ruimte. Meld het dan nu aan!

Op 19 april gaat de fabriek van Perfetti van Melle voor één dag dicht en zullen alle medewerkers zich (tussen 9.00 uur en 15.00 uur) inzetten voor goede initiatieven door mee te helpen bij activiteiten / klussen. Daarom zijn ze op zoek naar jou. Wat kunnen zij op deze dag voor jou of jouw stichting of vereniging doen?

Uit de aanmeldingen die binnenkomen worden een aantal activiteiten uitgekozen. Perfetti van Melle zal zelf deze keuze maken. Aanmelden kan tot 22 februari via de website van Goedbezig Weert, www.goedbezigweert.nu, onder het kopje nieuwsberichten.

5 REACTIES

  1. laat deze medewerkers een dagje gezelschap bieden aan de mensen die in Weert eenzaam zijn, Geef ze een warm gevoel en je krijgt veel dankbaarheid terug.

Comments are closed.