Medewerkers Van Melle werken als vrijwilliger

(Foto’s/video) Op Goede Vrijdag gingen zo’n 50 medewerkers van snoepfabriek Perfetti Van Melle in Weert (bekend van o.a. Fruitella en Smint) buiten de deur klussen voor de maatschappij in het Weerterland.

11 instanties zich aangemeld na een oproep via GoedbezigWeert, namelijk: Stichting met je Hart, Ververshof, Sint Anna Molen Keent, Koninklijke Visio Stramproy, Zorgcentrum Hieronymus, Hornehoof, Nedermazehof, Land van Horne de Stoof, PSW Nederweert, OBS Graswinkel, Vluchtelingenwerk.

Perfetti Van Melle ging vervolgens 1 op 1 in gesprek met de organisaties waarna er activiteiten werden bedacht. Het team van Perfetti Van Melle in Weert splitste zich op en ging door middel van diverse activiteiten heel veel mensen in Weert blij maken.

De activiteiten waren zeer verschillend. Zo ging men Beugelen bij Geelenhof in Kelpen-Oler met vluchtelingen, met eenzame ouderen Hollandse spelletjes spelen bij Munten, de Sint Anna Molen opknappen, moestuintjes maken met de kinderen van OBS Graswinkel, paasbrood bakken met dementerende ouderen en met mensen met een visuele beperking (Koninklijke Visio Stramproy) tandem fietsen. Natuurlijk lieten de medewerkers overal wat snoepzakken achter.

Bekijk een sfeerimpressie van de activiteiten bij Stichting Met je Hart bij Hostellerie Munten.

Video via Youtube

https://youtu.be/XmdNfLnhVdg