Jeugdboerenbruidspaar Schäöpkes

Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

Op de brunch van V.V. De Schäöpkes van ’t Groenewoud is afgelopen zondag 20 januari het 1×11 jarig jubileum jeugdboerenbruidspaar bekend bekend gemaakt. Het zijn geworden: Sem Hermans en Fenne Keijers

Het bruidje woont op de Loonstraat en is een dochter van Pascal Keijers en Diana Volman. Ze is gek op handballen en dat doet ze bij HV Rapiditas. Samen met haar vriendinnetjes zwemt ze graag met de zeemeerminnenstaart. Ook skaten en wandelen doet ze graag. Ze zit in groep 6 van Basisschool “Aan de Bron”

De bruidegom woont op de Sprangstraat en is een zoon van Dennis Hermans en Nicole Maes. Gamen is zijn lust en zijn leven en dit doet hij het liefste op de Playstation. Samen met zijn vriendje Damian speelt hij graag buiten en maken ze met de skelter het Groenewoud onveilig. En als hij moe is van al dat spelen dan leest hij graag een spannend boek. Hij zit in groep 5 van Basisschool “Aan de Bron”

Op 2 februari a.s. zullen ze in de onecht worden verbonden door Jeugdvorst Juwin. Ze willen jullie dan ook van harte uitnodigen om dit feest samen met hen te komen vieren. De avond begint om 19.11 uur en zal plaats vinden in het Gemeenschapshuis Groenewoud, Kesselstraat 28.

De entree is gratis en deze avond zal onder muzikale begeleiding staan van “Aod Jeugdpreens” DJ Dennis, die er voor gaat zorgen dat het dak er af gaat!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie