(Foto’s) Woensdagochtend was het eindelijk zover. Het filiaal van Bakkerij Korsten op het St. Jobplein opende voor het eerst de deuren voor haar klanten. Er lagen zelfs al fans voor de deur te wachten 😉

De bakkerij van Korsten is verhuisd van het oude winkelcentrum aan de Friezenstraat naar het nieuwe winkelcentrum aan het St. Jobplein. Dit filiaal van Korsten heeft ruimere openingstijden. Van maandag t/m zaterdag van 07.00 tot 19.00 uur en zelfs op zondagochtend van 08.00 tot 12.00 voor een lekker ontbijtje met verse broodjes, croissants, koeken en luxe desembroden van de ambachtelijke bakker.

Vol enthousiasme stonden de medewerkers vanochtend in de startblokken om aan de slag te gaan in het nieuwe filiaal. Bekijk een impressie.

43 REACTIES

 1. Wat een zorgeloos bestaan als dit de grote problemen in het leven zijn! En zo bleef alles rustig in het kleine stadje op de grens tussen Limburg en Brabant…

 2. Of je nu wel of geen klant (of werknemer) bent bij Korsten, je doet het marketingtechnisch geweldig voor Korsten, mijn complimenten !

 3. Nee, het gaat niet alleen om mij natuurlijk. Ik ben niet de enigste teleurgestelde klant . Ik vermeld dan nadrukkelijk het woordje ‘ ook’ in mijn oorspronkelijke commentaar. Maar het is maar precies wat jij wel wilt lezen of niet wilt lezen en daardoor weer eens voorbarig vooringenomen bent.

 4. Nou lekker zeg, als vaste klant werd ook ik notabene pas in de sluitingsweek door een van die verkoopsters erop geattendeerd dat ze op groenewoud de winkel gingen sluiten en verhuisden naar leuken of ik daar mijn broden voortaan wilden afhalen. Nou bekijk het maar Korsten. Zo informeert men geen vaste klanten. Ik haal mijn broden en vlaaien wel ergens anders maar niet meer bij Korsten. Wat een koude bakker, zeg!

 5. Vooraf, middels een tijdige mededeling op de deur ” deze filiaal gaat per … sluiten en heropent op Leuken winkelcentrum”.
  Dat is gebruikelijk en eenvoudigweg een kwestie van fatsoen naar de klant maar vlgs mij gaat zelfs dit simpele inzicht boven jouw petje waardoor het miepen eigenlijk op jouw zelf van toepassing is.

 6. maar het gaat toch om u? u leest wdg toch wel anders had u nu ook niet gereageerd. net als bij de andere mensen die reageren wekt u ook bij mij de indruk dat u erg verzuurd bent in uw levenswijze. sterkte ermee

 7. Dank je wel, net als al die andere reageerders gaat jullie comment zo’n beetje langs mij heen, het raakt mij niet. Enkel uit fatsoen reageer ik terug ondanks dat jullie uitlokkende inhoudsloze mening mij totaal niet interesseert. Het weerspiegelt wel jullie niveau maar dat is mij allang duidelijk.

 8. Ook jij dus ,dank je wel . Maar ook Jij kunt niet goed lezen, overigens iets wat je deelt met veel reageerders en jij werkt er wel.

 9. Nogmaals dank je wel voor je uitbundigheid maar ga nu maar wat deeg kneden. Werken met je handen gaat je beter af als met je hoofd.

 10. Opvallend maar tegelijkertijd tekenend is dat al die reageerders hier slechts een oogkleppend doel voor ogen hebben en dat is niet Korsten te feliciteren met een nieuwe filiaal. Allemaal vergeten zeker, stelletje worstenbroodjes.
  Muv Mike, want die werkt daar.

 11. Bakkerij Korsten, gefeliciteerd met dit prachtige nieuwe filiaal!

  Voor het soort verzuurde klagers als Toon zult u ongetwijfeld véle nieuwe klanten in ruil krijgen, dus prima move! 😉

 12. Heb zelfs meer dan 2 schoenen en een paar trek ik elke dag aan. Hoe ik op een bericht reageer bepaal ik alleen zelf. Als anderen dat niet aanstaat reageer dan niet op mij. Simpeler kan ik het niet uitleggen of blokkeer mij desnoods, het boeit mij niet.

 13. Tsjonge , moest ik eerst de wekker voor je zetten en dan nu pas wakker? Jij ziet er nog brood in om een opmerking te plaatsen bebaseerd op een aanname, veelbelovend!

 14. Als je dat jezelf nou eens aantrekt.

  Ik reageer slechts héél incidenteel op deze site, jij loopt hier iedereen af te zeiken die terecht reageert op je verzuurde, kleinzerige geneuzel. En dat is niet de eerste keer. Wie de schoen past, trekke hem aan, Toon! 🙂

  En dat is het laatste dat ik erover heb gezegd.

Comments are closed.