(Foto’s) Ondanks de ijzige kou werd er donderdag keihard doorgewerkt aan de bouw van het nieuwbouwproject Park Zuytwillemsvaert aan de voormalige Industriekade.

Aan deze Werthaboulevard wordt gebouwd aan een park met halfvrijstaande woningen met patiotuin, ruime appartementen, watervilla’s en stadswoningen. In totaal worden er zo’n 200 woningen gerealiseerd. Sinds kort is ook bekend dat de iconische mouttoren een passende invulling krijgt in het plangebied. In deze toren komt het Werthamuseum, proeflokaal en Bed & Breakfast.

Het begin van het project is gemaakt. In december vond de eerste betonstort plaats en donderdag was het tijd om de torenkraan op te bouwen. Het was bikkelen voor de bouwvakkers en bouwers van de kraan. De handen moesten uit de mouwen, ondanks de vrieskou. Er werd hard gewerkt aan de opbouw van de torenkraan en het vlechten van betonstaal.

Voor de liefhebbers hierbij enkele plaatjes van de werkzaamheden.

3 REACTIES

Comments are closed.