(Foto’s) Op vrijdag 1 februari 2019 heropent Beautiek – Schoonheidssalon Esperance in de Hoogstraat 3 in Weert haar deuren. De afgelopen weken heeft het Esperance-team hard gewerkt om de zaak van een nieuwe, warme uitstraling te voorzien.

De zaak heeft een facelift ondergaan waarbij er meer ruimte is gecreëerd voor kleding, make-up en een apart gedeelte voor schoonheidsbehandelingen. Ook worden er make-up workshops gegeven gezellig met dames onder elkaar. Een coffee corner maakt de shop beleving compleet.

In de Beautiek wordt gebruik gemaakt van de merken Matis huidverzorging en Pupa Milano make-up. Op kledinggebied voert men verschillende merken, inclusief 2 nieuwe merken. Kleding is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 46. Tassen, sjaals en sieraden maken de outfits compleet. Cadeautjes en diverse Ohana zeepproducten mogen natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 1 februari kunt u nu ook terecht voor Pedicure behandelingen en schoonheidsbehandelingen op afspraak door Care by Sanne van Sanne Scheijven.

Vanwege de heropening heeft de Beautiek de maand februari tot feestmaand uitgeroepen met iedere week een nieuwe actie. meer informatie hierover zal bekend worden gemaakt via de facebook pagina van Beautiek Esperance. Facebook.com/schoonheidssalonesperance

Terugblik

Meer dan 25 jaar geleden begon eigenaresse Jolanda Petit aan huis haar schoonheidssalon met de naam Salon Esperance. Na deelname aan het Event Weerter Power Vrouwen wat destijds in de Langstraat georganiseerd werd door Marienel Engelen waagde zij de sprong en vestigde Jolanda zich met haar salon in de binnenstad van Weert waar zij beauty en fashion met elkaar combineert. Want ze merkte al gauw dat kleding met een goede pasvorm en alles wat daarbij hoort, bij de dames zeer in de smaak vielen. Vandaar ook de naamswijziging in Beautiek Esperance.

Vanaf 1 februari is iedereen weer op dinsdag t/m vrijdag welkom van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Ook op koopzondagen zijn wij open. “En uiteraard staat er altijd een vers gezet kopje koffie of thee voor je klaar, zegt eigenaresse Jolanda Petit”.