Mantelzorgers hebben in onze huidige samenleving een onmisbare plaats! Zij zetten zich voor de volle 100% in en daar hoort natuurlijk ook wel een beloning bij. Daarom wil V.V. de Verkûsköp hun in het zonnetje zetten

Dit jaar steken ze hun jaarlijkse bonte avond in een nieuw jasje: de “Verrékes gooje Boonte Aovundj”. Het buurthuis wordt weer omgetoverd tot een waar theater waar ze vervolgens 3 avonden een bonte avond op de planken brengen. Het is een gezellige avond met veel dans, muziek, theater en bovenal veel flauwekul.

Graag wil V.V. de Verkûsköp alle mantelzorgers in Weert en directe omstreken de mogelijkheid bieden om de bonte avond te bezoeken en een avond ouderwets te genieten. Hiervoor stellen zij per mantelzorger 1 gratis bonte avond kaartje voor donderdag 7 februari ter beschikking. Let op: deze kaarten zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik. Extra benodigde kaartjes kunnen vanzelfsprekend bijgekocht worden.

Deze Bonte Avond vindt plaats op donderdagavond 7 februari. Aanvang 19.30 uur. Extra benodigde kaarten kosten €5,-. Wil je een avondje lekker genieten, stuur dan vóór 1 februari een mailtje naar [email protected] Vermeld s.v.p. “Bonte avond kaarten mantelzorgers” in het onderwerp.