Wiljo Kestieëlhieër Beesterbolle

(Foto’s) Op de kolderieke aovendj van 26 januari 2019 werd Wiljo Moors uitgeroepen als nieuwe heerser over de Biest en Molenakker.

Wiljo is 51 jaar jong en woont met zijn vrouw Mirlanda, dochter Amber en senior hondje Bo aan de Noordkade. Hun zoon Jelmer studeert in Breda. Amber is voor vier maanden op stage in Zuid-Afrika. Zij heeft de uitroeping van vader via Skype kunnen volgen.

In het dagelijkse leven is Wiljo werkzaam als Sourcing Specialist EMEA in de Fire & Security business bij Johnson Controls in Echt. Wiljo is al 43 jaar lid van schutterij St. Job en is daar ooit begonnen als Tamboer. Daarom heeft hij zijn onderscheiding in de orde van de “Raokelaar” ingesteld en tegenwoordig is hij commandant van de club. Ook bespeelt hij samen met Mirlanda verschillende instrumenten bij de Hermeni-j Vannix.

Wiljo word bijgestaan door adjudanten Marcel Gielissen , Nicky Sporen en Robert Verscheijden. Wiljo 1 Gaat regeren onder het devies: MET DIEËS DAAG GEIN GEKNOEËTER EN GEKLAAG, PAKTJ UCH UN PILSKE INNE HÂND EN FIEËSTJ MET OS MEI-J IN UT BEESTERBOLLELÂND.