Win vrijkaarten voor Arie & Silvester

Algemeen Uitgaan Weert Winacties Reageer 1 min. leestijd
Foto door: Bram Jonker

Winactie – Na twaalf jaar alle theaters in Nederland op stelten te hebben gezet, besloten Arie en Silvester – tot grote opluchting van velen – in 2008 te stoppen als duo. Maar de mannen die werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug! De voorstelling `Wie?!’ is een hilarische `Best Of’ show van de meesters van de improvisatie.

Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt met de grond gelijkgemaakt. Kortom: Oude wijn door oude zakken. En dus nog steeds ongeschikt voor tere zielen.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor deze voorstelling op 13 februari? Ga dan naar www.munttheater.nl/prijsvraag, beantwoord de prijsvraag, vul je NAW gegevens in en wie weet win jij!

Voor tickets & info: https://www.munttheater.nl/agenda/arie-en-silvester/. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Video via Youtube

https://youtu.be/sNoN0zQ4-ok

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie