Zusters ‘Weertenaar van het jaar 2018’

Algemeen Human interest Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De Zusters Birgittinessen zijn vrijdag benoemd tot ‘Weertenaar van het jaar 2018’. Burgemeester Jos Heijmans maakte dit op vrijdag 4 januari bekend tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in het stadhuis.

De Zusters Birgittinessen zetten zich veelvuldig in voor de Weerter samenleving. Ze bieden bezoekers van Weert onderdak in hun gastenverblijf, maken maaltijden voor mensen met een kleine beurs en ook de Kerststal is een mooi initiatief van de zusters dat ze samen met het Stadsgilde en de Maasstraat ondernemers organiseerden.

Extra feest

Het benoeming tot ‘Weertenaar van het Jaar’ is een kers op de taart voor de zusters. Ze vierden in 2018 ook het jubileum ‘175 jaar Birgittinessen in Weert’.

[nggallery id=’7429′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie