Weertenaren van het jaar

Algemeen Human interest Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

De gemeente Weert roept al enkele jaren de ‘Weertenaar van het jaar’ uit. Vanwege de langdurige maatregelen rondom het coronavirus heeft een officiële huldiging voor het jaar 2020 nog niet kunnen plaatsvinden.

Nu de bestrijding van het virus het gewenste effect heeft wil het gemeentebestuur toch graag stil staan bij de mensen die zich het afgelopen jaar enorm hebben ingezet voor de Weerter samenleving. Dit jaar dus geen ‘Weertenaar van het jaar’, maar een hele sector als Weertenaren van het jaar!

Weertenaren van het jaar

Dit jaar zijn alle Weertenaren die actief zijn in de zorg, hetzij als professional, hetzij als mantelzorger samen Weertenaren van het jaar! Omdat het onmogelijk is om álle mensen in het zonnetje te zetten is er vandaag een afvaardiging door wethouder Paul Sterk en burgemeester Raymond Vlecken in het stadhuis ontvangen.

  • Alle medewerkers van het Sint Jans Gasthuis in de persoon van: Gea Kooijstra en Ilse Segers
  • Alle mantelzorgers in de persoon van: Madeleine Hartmann
  • Het ondersteunend personeel van de huisartsenposten Weert in de persoon van: Monique Saes
  • De Weerter huisartsen in de persoon van: Erik Dekker
  • Alle medewerkers Stichting Land van Horne in de persoon van: Rinie Driessens

Bekijk een video via: https://youtu.be/HcQjgi-nHto

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie