(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag iets na 13.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Weert.

Ter hoogte van de Deken Sourenplein / Kruisstraat waren een fietsster en personenauto met elkaar in botsing gekomen. De fietsster kwam ten val. Ze raakte lichtgewond en is per ambulance naar de huisarts gebracht omdat ze verder geen vervoer meer had.

De automobiliste kwam met de schrik vrij. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval.

3 REACTIES

  1. Als jij aangereden wordt mag je bij deze lopend richting de eerstehulp. Zodra je gaat klagen wordt zit bericht van je getoond en wordt je geklaag genegeerd.

  2. Of ik heb mij verkeerd verwoord of jij begrijpt mij verkeerd maar ik bedoelde helemaal niks verkeerds met mijn opmerking. Jammer dat jij dit wel zo interpreteert. Het was meer iets wat ik mij afvroeg. Wie klaagt er nu eigenlijk…..

Comments are closed.