Jeugdactiviteiten Brökwagters

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 2 min. leestijd

V.V. de Brökwagters pakt in 2019 extra uit met feestelijke jeugdactiviteiten. In aanloop naar de carnaval is de jeugd van Weert van harte welkom op het Jeugd Boôrebâl. Op carnavalsmaandag organiseert de vereniging het Super Sjipsbal.

Jeugd Boôrebâl

Op vrijdag 22 februari, een week na het feest voor de volwassenen, wordt in Zaal Don Bosco het Jeugdboôrebâl georganiseerd. Om 19:00 uur zijn alle kinderen van harte welkom om de bruiloft van het jeugdboerenbruidspaar mee te maken. De avond wordt gegarandeerd een feest met de komst van Moerepetazie, de in bijna heel Limburg bekende carnavalsformatie die een live optreden geeft.

Super Sjipsbâl

Het Super Sjipsbâl is hét Weerter jeugdevenement tijdens de carnavalsdagen en vindt plaats op carnavalsmaandag 4 maart. Elk jaar heeft het evenement een bijzonder thema en dit jaar wordt Zaal Don Bosco omgetoverd tot een heus Winter Wonderland.

Oftewel: allemaal oorwarmers op en feesten op de ijsbaan. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken en natuurlijk wordt er chips uitgedeeld. De leukst verkleedde kinderen maken in verschillende leeftijdscategorieën kans op mooie prijzen! Daarnaast belooft de organisatie nog een bijzondere mystery guest. Het Super Sjipsbâl begint om 14:00 uur.

VV de Brökwagters

V.V. de Brökwagters is de carnavalsvereniging van het Brökwagtersrijk, de wijken Boshoven, Hushoven, Vrakker en Laarveld omvattend. Tijdens het carnavalsseizoen wordt Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg omgedoopt tot het Brökwagterspeliês.

Enkele hoogtepunten uit het programma zijn de Boôrebroèleft op vrijdag 15 februari, de Damensitzung op 17 februari en de optocht door de wijk op carnavalsdinsdag. Meer informatie over het volledige programma van seizoen 2019 is te vinden op www.brokwagters.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie