I Love Soulparty bij Don Bosco

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

I ? Soulparty komt terug! Zaterdag 30 maart 2019 staat de zaal Don Bosco op Boshoven weer geheel in het teken van Soul Music.

Ook voor deze editie heeft de organisatie van ‘I ? Soulparty’ haar uiterste best gedaan om een mooi avond vullend programma neer te zetten. Zoals een live Act van de winnaar The Voice Senior Jimi Bellmartin, Live Band Soulsession en natuurlijk onze enige echte Dj Reece die alle Soul, Rnb en Funk plaatjes zal laten passeren.

I?Soulparty is hét soulfeest van Weert, een dansavond voor de echte soulliefhebbers van jong tot oud! De muziek van oude soul legends zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5, Wilson Picket, Michael Jackson en Marvin Gaye komen allemaal voorbij. Dus twijfel niet en ben erbij! Tickets zijn al te verkrijgen bij Frans Ogier 2wielers Vrakkerstraat 58 of zaal Don Bosco.

Dus ben jij een echte soul liefhebber? Zorg dat je erbij bent! Want er zijn een beperkt aantal tickets te verkrijgen OP=OP.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie