Familieoptocht Zweeloeëre op Leuken

Plaats een reactie

De familieoptocht op Leuken bij V.V. De Zweeloeëre is een echte familieoptocht voor jong en oud van alle leeftijdscategorieën. Deze optocht wordt begeleid door schutterij St. Job, Hermeni-j Vannix en Samba muziekband As Arraias.

Bij deze optocht zijn er in diverse categorieën prijzen te winnen. Zoals kleine en grote groepen, eenlingen en duo’s. Er is ook een aanmoedigingsprijs voor jonge starters in de familieoptocht en dan nog een prijs voor de ‘schoeënste’ wagen groot of klein. Maar de belangrijkste prijs is toch de “wisselbeker” die als wisselprijs ieder jaar opnieuw wordt uitgereikt. Waar de optochtdeelnemers veel voor willen doen om de begeerde beker van V.V. De Zweeloeëre te bemachtigen.

Toch is het vooral een leuke en gezellige optocht voor iedereen die een gezellige middag wil hebben. Na de uitreiking van de prijzen zal in café/zaal Jonas de gezellige middag met de winnaars losbarsten. Ga zaterdag 2 maart om 14.00 uur kijken naar de optocht op Leuken.

Voor deelname aan de familieoptocht kun je inschrijven via de site www.zweeloeere.nl of vlak voor de aanvang in de zaal.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie