20e Muntenspektakel Gootgemootj

Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Ook dit jaar staat kepèl Gootgemootj naast de route van Groeëte Wieërter optocht op zondag 3 maart muziek en stemming te maken voor jou. Dit wordt alweer de 20ste editie van het geweldige Muntenspektakel tegenover Hostellerie Munten aan de Wilhelminasingel.

Gootgemootj staat al 20 jaar tijdens de optocht tegenover dit bekend hotel- restaurant en verzorgd daar voor en met het publiek een geweldig muzikaal spektakel waarbij men het aanwezige publiek trakteert op een extra gezellige noot tijdens het bekijken van de Groeete Wieerter Optocht. Naast hun muzikale klanken zullen er ook enkele zangers aanwezig zijn om het aanwezige publiek te vermaken.

Gootgemootj nodigt iedereen graag uit om hierbij aanwezig te zijn, mee te zingen en te kijken en genieten van zang, muziek en natuurlijk de geweldige optocht. Ze beginnen zo rond 13.00 uur.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie