Steun voor vergroening Weert

Foto via: Provincie Limburg

De Provincie Limburg investeert samen met Limburgse gemeenten en andere partijen in aantrekkelijke steden en centra voor de inwoners en bezoekers van Limburg.

De gemeente Weert is hard bezig haar stad nóg groener te maken. Om daar een handje bij te helpen heeft gedeputeerde Eric Geurts een bijdrage van 30.000 euro beschikbaar gesteld voor het project ‘vergroening van de binnenstad van Weert’.

Gedeputeerde Geurts overhandigde woensdag symbolisch het bedrag en een plant aan wethouders Geert Gabriëls en Martijn van den Heuvel. Het aanbrengen van meer stadsnatuur zoals tiny forests maakt de stad sfeervoller en draagt bij aan het vergroten van biodiversiteit.

“Weert is volop bezig om te verfraaien én te verduurzamen. Zodat het leven in Limburg nog beter wordt”, aldus deputé Eric Geurts (Stedelijke Ontwikkeling).