Intieme expositie in Kunstcentrum

Foto: werk van Rob Kars

Zondag 10 maart exposeert Rob Kars in het Kunstcentrum aan de IJzerenmanweg 15, Weert, zijn “Pizzicato Paintings “.’Pizzicato’ betekent getokkeld, niet-gestreken; het “kleinere werk” dus in de muziek.

Omgezet naar de schilderkunst wordt het schilderen op ansichtkaart formaat. Kars: “Eens, nu lang geleden, was ik zeer bedroefd en rouwende; bij wijze van spreken hing mijn palet al aan de wilgen. Toen heeft deze manier van schilderen mij uit de impasse gehaald en teruggevoerd naar het vak. Sindsdien geldt voor mij in leven en in kunst: “Wie het kleine niet eert…”

De tentoonstelling duurt één dag, van 10: tot 17:00 uur, en is gratis te bezichtigen. De expositie in het gebouw van het Kunstcentrum, IJzerenmanweg 15, bij De Lichtenberg, is open van 11 -17 uur. De kunstenaar is aanwezig en de toegang is gratis.

www.kunstcentrumweert.nl