[Live] In Altweerterheide vindt woensdagavond het jaarlijkse prinsentreffen plaats. C.V. De Heiknuiters hebben dit jaar de organisatie in handen.

De Heiknuiters hebben een vol muzikaal programma met veel aandacht voor de gezelschappen. Meer als 15 regionale artiesten treden op. Zij worden deze avond ondersteund door een liveband. Dit geheel vindt plaats op 2 podiums en een catwalk over de gehele zaal.

Er worden live opnames gemaakt worden (met 5 camera’s) van de prinsen, hun gevolg, de artiesten etc etc. Dit is vanavond live te zien in de feestzaal zelf maar ook via de website van de Heiknuiters, via www.facebook.com/gekke11 en via dit bericht. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Giga Entertainment en S-E-P.

Het fraaie van dit jaar is verder dat (zeker gezien de grote ruimte die ze beschikbaar hebben) ook alle familieleden, dorpsgenoten, Oud-prinsen, feestgangers en iedereen die geïnteresseerd is welkom zijn deze avond. Entree is vrij. Zaal open vanaf 19:00 uur. Start programma vanaf 20:00 uur.

Bekijk je dit bericht via de app? Klik dan hier om de livestream te bekijken: https://iwdg.nl/2SinSxS.