Lentebekertoernooi komt eraan

Archieffoto WdG

Het Lentebekertoernooi, het grootste meerdaagse zaalvoetbaltoernooi van Nederland, zal dit jaar voor de 38e keer worden georganiseerd door Zaalvoetbal Weert.

Er zijn klassen voor verschillende speelniveau’s: iedereen kan meedoen! Zo is er een Standaardklasse voor prestatieve teams, een Recreatieve klasse voor recreanten en een Super-recreatieve klasse voor niet-voetballers. Daarnaast verwachten ze dit jaar opnieuw een groei in de Damesklasse prestatief en de Damesklasse recreatief.

Je speelt 5 poulewedstrijden in de periode april-juni (na de KNVB-competities) en je kiest bij aanmelding zelf voor je speeldagen- en tijden. Aanmelden kan nog t/m 6 maart 2017 via www.lentebeker.nl. Hier vind je ook alle informatie. Mocht je toch nog vragen hebben mail dan naar [email protected]