(Foto’s) Na bijna 12 jaar dames- en heren mode in de Maasstraat vonden we het bij Glamz. Men & Women tijd voor een nieuwe uitdaging. Mede door het wegvallen van een aantal modieuze schoenzaken in Weert dachten ze dat ze aan het ontstane gat een goede invulling zouden kunnen geven.

Zo gezegd zo gedaan! Dus niet: Veel denk- en uitzoekwerk, bloed, zweet en tranen en ruim een half jaar verder presenteerde ze hun nieuwe modieuze schoenenzaak aan de Hoogstraat 2 in Weert. Dit pand herbergt een ruime historie aan schoenmode die ze hier mogen voortzetten.

Tot een jaar geleden was hier gedurende 80 jaar Andre Coolen Schoenmode gevestigd. In het volledig ge-restylede winkelpand brengen we stijlvolle dames- en heren schoenen, tassen en accessoires voor een breed publiek in het midden segment met een goede prijsopbouw. Leuk, modieus, comfort en goede service in een sfeervolle ambiance is waar we voor willen staan. Loop eens binnen of neem eens een kijkje in de riante etalage

1 REACTIE

Comments are closed.