Nieuwe schoenen & tassenwinkel

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) In de Maasstraat is sinds kort een vestiging van Van Oorschot schoenen & tassen geopend. De nieuwe winkel zit in het pand waar voorheen Marjon Snieders was gevestigd, naast Charlain.

Thijs van Oorschot schoenen & tassen bestaat inmiddels 100 jaar in Helmond en zal door deze prestatie komend jaar het Predicaat Hofleverancier ontvangen. Naast de schoenenzaak hebben ze ook nog een damesmode zaak La-scala in Helmond. Als toevoeging op het jubileum zagen de ondernemers in een uitdaging om uit te bereiden met een nieuwe vestiging te openen in Weert.

Inmiddels is de zaak al enkele weken open en wordt iedereen welkom geheten om een kijkje te komen nemen. Enkele medewerkers zijn overgegaan van de voormalige schoenenzaak Marjon Snieders naar de nieuwe zaak.

Het assortiment wisselt iedere 6 weken met de laatste nieuwe trends. Door het regelmatig bezoeken van verschillende beurzen kunnen ze inspelen op de nieuwste trends. Merken voor dames merken zijn o.a. Unisa, Nubikk, Alberto Gozzi en voor de heren o.a. Santoni, Van Bommel en Magnanni.

De winkel is ingericht met een modern interieur. De aangeboden merken zijn we voor iedereen toegankelijk. De winkel is 6 dagen per week geopend. Meer informatie: https://www.facebook.com/vanoorschotschoenen/

[nggallery id=’7699′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie