Stichting Land van Horne groeit. Daarom zijn ze op zoek naar enthousiaste collega’s die het leuk vinden om samen met een nieuw team aan de slag te gaan in zorgcentrum Martinus aan het Zorgplein Land van Horne in Weert of St. Joseph in Nederweert. Meer weten over werken bij een van deze locaties? Kom naar de informatiemarkten!

De informatiemarkten vinden plaats in zorgcentrum St. Joseph op dinsdag 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 13 april van 10.00 tot 12.00 uur. Ze zijn bedoeld voor medewerkers Welzijn, zorgcoördinatoren, helpenden (plus), verzorgenden C, verzorgenden IG en verpleegkundigen. Zorgcentrum St. Joseph ligt aan Brugske 16 in Nederweert. Aanmelden is niet nodig.

Tijdens de informatiemarkten kunnen bezoekers in gesprek gaan met teamleiders en collega’s van Martinus of St. Joseph. Onze recruiters geven tips voor een sterk CV en LinkedIn-profiel. En een fotograaf is aanwezig om een professionele portretfoto te maken.

De Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren.