Op zondag 10 maart a.s. zijn, zowel ‘Don Bosco’ als ook het ‘Kwintet’, weer geopend voor de jaarlijkse hobby- en Luikse markt. Deze drukbezochte markten staan bekend in Weert en omgeving.

Ook dit jaar vind je bij de hobbymarkt weer zeer speciale hobby’s zoals: papier architectuur, selectie van bloemdecoraties, keramiek, goud- en zilversmeden. Sieraden gemaakt van aluminium, glas, hout, hangers van zilver op rubber, pentekeningen, patch work, houtbewerking etc.

De op kwaliteit geselecteerde deelnemers tonen prachtige voorwerpen, vertellen over hun passie en laten zien hoe bepaalde creaties gemaakt worden. Sommige deelnemers geven een workshop.

Voor mensen, die artikelen (nieuw of gebruikt) zoeken is er ruime keuze in het ‘Kwintet’. Hier verkopen particulieren hun spullen. Deze sfeervolle Luikse-en hobby markt met prima horecavoorziening geven een bijdrage om elkaar in een vriendelijke omgeving te ontmoeten.

Kom dus gezellig snuffelen in ‘Don Bosco’ en het ‘Kwintet’ op Boshoven. Boshoverweg te Weert. Beide locaties liggen schuin tegenover elkaar. De koffie met verse wafels staan klaar.

Vanaf 11.00 – 16.00 uur. Voor totaal € 2,– entree, bezoek je beide markten. Info via www.conamoreweert.nl.