Action Weert ruim 2 weken dicht

Algemeen Economie Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Woensdag kwamen veel bezoekers van de Action aan de Maaspoort voor gesloten deur te staan. De Action is namelijk gesloten vanwege een verbouwing.

Met de verbouwing wil de Action de winkel in Weert een flinke opknapbeurt geven. Dat wordt groots aangepakt en het blijft niet bij het wat omzetten van productgroepen. De winkelketen heeft namelijk ruimt 2 weken uitgetrokken voor de klus.

Op vrijdag 29 maart moeten de werkzaamheden voltooid zijn en kun je weer bij de Action terecht als je zelf wil gaan klussen. Tot die tijd kun je terecht bij de meest dichtstbijzijnde nevenvestigingen in Budel (Nieuwstraat 108) of Heythuysen (Dorpstraat 39).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties