Burgervader undercover bij Kaas en Ko

(Foto’s/video) Burgemeester Heijmans van Weert ging vrijdagmiddag weer ‘undercover’. Dit maal als kaasmeester in de kaaswinkel Kaas en Ko van Stadsprins Frank II.

Tijdens de installatie grapte Stadsprins Frank II dat de burgemeester maar eens moest komen werken in zijn kaaswinkel. Heijmans pakte het op en stond vrijdagmiddag onverwacht bij Kaas en Ko op de stoep op een handje mee te helpen. De medewerkers wisten ervan, maar voor Frank was het een grote verrassing. En dat kon hij natuurlijk wel kon waarderen.

De werkzaamheden werden veelal met een knipoog uitgevoerd, maar de sfeer in de Muntpassage zat er lekker in. Tevens voerde de burgemeester wat gesprekjes met de Weertenaren waarbij hij ook nog eens de nodige kennis op deed over het Weerter dialect.

Video via Youtube

https://youtu.be/YXNnx5XOJxE