Collecteweken in Weert en Stramproy

Algemeen Altweerterheide Dorpen Laar & Hushoven Reageer 2 min. leestijd

De Goede Doelen Collecte, Weert Collecteert!, wordt dit jaar gehouden van 8 t/m 12 april. In de week van 1 april wordt op meer dan 22.000 woonadressen in Weert de envelop bezorgd voor de collecte. In Stramproy gaat Stichting Goede Doelen Stramproy op pad. Daar wordt tussen 4 t/m 6 april het intekenformulier bezorgd.

Weert

In de week van 1 april 2019 valt op elk woonadres in de woonwijken van Weert en de kerkdorpen Altweerterheide, Laar en Swartbroek een envelop op de deurmat. Daarin zit een brief met informatie over de collecte en een formulier waarop ingevuld wordt hoeveel en voor welk(e) doel(en) en fonds(en) men wenst te doneren. Naast contant geld kan ook een machtigingsformulier (bij de brief gevoegd) voor éénmalige machtiging van een donatie worden gebruikt. De collecte van 2018 heeft ruime € 56.500,00 opgebracht. Meer informatie: www.weertcollecteert.nl

Stramproy

Ook in Stramproy wordt rond dezelfde periode gecollecteerd. De Stichting Goede Doelen Stramproy organiseert dit jaar voor elf goede doelen gezamenlijk de jaarlijkse collecte in week 15.
Vanaf donderdag 4 t/m 6 april wordt huis aan huis een brief met intekenformulier bezorgd. In de week van 8 t/m 14 april wordt het ingevulde formulier samen met het totaalbedrag door de collectanten opgehaald. Geen collectebus meer, maar een emmer.

Omdat er veel problemen waren met de smalle openingen van de bussen gaan ze dit jaar experimenteren met afgesloten collecte-emmers, niet zozeer omdat daar meer in kan, maar vooral omdat enveloppen met inhoud zoals het intekenformulier en geld, daar makkelijker in gestopt kunnen worden. De Stichting vraagt je om de envelop klaar te leggen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie