Zwemclub De Koêleköpkes 40 jaar

Zwemclub De Koêleköpkes bestaat dit jaar 40 jaar. Ooit begonnen als vriendenclubje en nog steeds wordt er iedere vrijdagmorgen gezwommen. Van 9.30 uur tot 10.30 uur zwemmen zij vol enthousiasme in het 25 meter bad bij Zwembad de IJzeren Man in Weert.

Verder zijn er nog nevenactiviteiten zoals fietsen en wandelen, zo ook een middagje kegelen en zeker de kerstviering niet te vergeten. Het bewegen is voor ons een heel belangrijke motivatie, zeker als je de 50 gepasseerd bent. De leden vinden het sociaal contact ook heel belangrijk.

Er wordt heel wat afgezwommen maar de laatste nieuwtjes worden ook tijdens het zwemmen uitgewisseld. Ben jij (of ken je iemand die) de 50 jaar gepasseerd en heb je interesse om lid te worden van de vereniging dan ben je van harte welkom. Meer informatie kun je opvragen door simpelweg een email te sturen naar [email protected]

X