Zwemclub De Koêleköpkes bestaat dit jaar 40 jaar. Ooit begonnen als vriendenclubje en nog steeds wordt er iedere vrijdagmorgen gezwommen. Van 9.30 uur tot 10.30 uur zwemmen zij vol enthousiasme in het 25 meter bad bij Zwembad de IJzeren Man in Weert.

Verder zijn er nog nevenactiviteiten zoals fietsen en wandelen, zo ook een middagje kegelen en zeker de kerstviering niet te vergeten. Het bewegen is voor ons een heel belangrijke motivatie, zeker als je de 50 gepasseerd bent. De leden vinden het sociaal contact ook heel belangrijk.

Er wordt heel wat afgezwommen maar de laatste nieuwtjes worden ook tijdens het zwemmen uitgewisseld. Ben jij (of ken je iemand die) de 50 jaar gepasseerd en heb je interesse om lid te worden van de vereniging dan ben je van harte welkom. Meer informatie kun je opvragen door simpelweg een email te sturen naar [email protected]

1 REACTIE

  1. Gefeliciteerd. Ik ken mensen die lid zijn en met veel plezier gaan zwemmen met jullie.
    Maar dat zijn wel 70- en 80-plussers. Ik zeg tijd om de doelgroep aan te passen van 50plus naar pensionado. Want de meeste 50’ers worden geen lid van een club met mensen die gemiddeld 25 jaar ouder zijn. En ze hebben wel wat anders te doen. Werken bijvoorbeeld tot ze 67 zijn.

Comments are closed.