‘Nieuwe’ auto dezelfde dag in de prak

112 Weert 5 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De politie is zaterdagmiddag gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Emmasingel in Weert.

Op de kruising Verstraetenweg / Emmasingel was een auto van de weg geraakt en in de middenberm tegen een boom tot stilstand gekomen. Gelukkig raakte bij het ongeval niemand gewond. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Uit de voertuiggegevens van de RDW blijkt dat de auto vandaag vandaag van eigenaar was gewisseld. De nieuwe eigenaar heeft dus maar heel kort van zijn nieuwste aanwinst kunnen genieten. De auto was flink beschadigd geraakt en is afgesleept door een berger.

De Emmasingel was tijdelijk afgesloten voor bergingswerkzaamheden, maar is inmiddels weer opengesteld voor het verkeer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties