Op zondagmiddag 3 maart 2019 heeft de grote optocht van Stadsvastelaovendjvereniging de Rogstaekers door de binnenstad van Weert getrokken. Op een druk bezocht feestplein op de Markt werden zondagavond de uitslagen bekend gemaakt.

Gouden Rog

De uitslag van de optocht is volgens de jury dat de felbegeerde Gouden Rog naar V.V. de Vervaelers uit Ell gaat met hun motto: 1×11 jubilere, oeëver de hieële werreldj vastelaovendj vere.

Andere prijswinnaars

Winnaar van de Knauwelpriees was VV de Straotvêrkes met het motto: De oeërvergânk. Fluit- en Tamboerkorps St. Job won met de uitbeelding Vae zeuke úch! de Harmonieprijs. De Hei-j Up Priês ging naar V.V. de Kuitbókse met Vastelaovendj vluugtj verbeej.

Bekijk de volledige uitslag

https://www.weertdegekste.nl/wp-content/uploads/2019/03/uitslagen_rogstaekersoptocht_332019.pdf

Kijk voor meer informatie op www.rogstaekers.nl.