Uitslaande loodsbrand in Budel

112 Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Budel – (Foto’s/video) De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag rond 2.50 uur gealarmeerd voor een uitslaande loodsbrand op bedrijventerrein De Kempen in Budel.

Op het industrieterrein naast Kempen Airport was brand ontstaan in een loods van circa ongeveer 40 x 30 meter. Het bedrijf fabriceert gewrichts- en spierbeschermers, gemaakt van een “keramisch textiel”. Bij aankomst van de brandweer stond de loods in lichterlaaie. De metershoge vlammen waren vanaf de Geuzendijk al goed te zien.

De brand werd door de meldkamer opgeschaald naar ‘grote brand’. Er werden drie blusvoertuigen en twee hoogwerkers ingezet om het vuur te bestrijden. De loods was echter niet meer te redden en kan als verloren worden beschouwd.

Video via Youtube

https://youtu.be/bb4fVDFZt90

[nggallery id=’7700′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie