Inschrijvingen Kivakemo van start

Het is weer tijd voor de inschrijvingen voor Kivakemo 2019. Dit jaar heeft men gekozen voor het thema: de Kivalympische spelen.

Kivakemo staat voor Kindervakantiewerk Keent-Moesel en vindt dit jaar plaats van 5 t/m 9 augustus (week 32). Deze week is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen in de wijken Keent, Moesel, Fatima en Graswinkel. Gedurende de week worden er leuke activiteiten georganiseerd: vijf geweldige dagen vol avontuur, sport, spel en plezier.

Je kan jouw zoon of dochter tot en met woensdag 3 april 2019 opgeven via www.kivakemo.nl. De inschrijving is definitief na betaling. Dit kan door het geld over te maken of door op woensdag 3 april tussen 19.00-20.30 bij de Microbar op Moesel langs te komen.

Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om leiding te worden tijdens deze te gekke week? Ga dan eveneens naar de website van Kivakemo.

Kijk voor meer informatie op www.kivakemo.nl, www.facebook.com/Kivakemo.

X