Nederweert – Jumbo Heerschap Nederweert verbetert! De supermarkt zal maandag 25 maart om 18.00 uur sluiten en heropent op woensdag om 08.00 uur.

Zelfscan

De winkel aan de Kerkstraat ondergaat een korte verbouwing. Om klanten vlot aan de kassa te kunnen helpen, wordt zelfscan toegevoegd. Hierdoor kunnen klanten zelf de boodschappen scannen en deze direct in krat of tas stoppen. Kortom, nog meer gemak voor de klant!

Maandagmiddag is de winkel gewoon open en zullen enkele bouwvakkers op de achtergrond al wat voorbereidend werk doen. Om zelfscan te kunnen introduceren, moeten de kassa’s worden afgekoppeld. Dit wordt gedaan op dinsdag 26 maart. Om die reden is de winkel op dinsdag 26 maart de gehele dag gesloten.

Meer verse producten

De groente- en fruit afdeling wordt vergroot en er komen meer producten bij. De ambachtelijke slagerij wordt ook uitgebreid met meer producten, onder de eigen lijn Óngeluifelik Lekker. Op die manier vergroot Jumbo Heerschap Nederweert de versbeleving in de winkel en kunnen klanten kiezen uit een nog groter assortiment verse producten.

Pendeldienst

Om de klanten tijdens de korte verbouwing volledige service te blijven bieden, zet Jumbo Heerschap Nederweert vanaf maandag 25 maart om 12.00 uur en dinsdag 26 maart vanaf 09.00 uur een pendeldienst in. Dit betekent dat er ieder uur een taxibusje klaar staat voor de winkel in Nederweert, dat de klanten brengt naar de Jumbo aan het St. Jobplein in Weert, in de wijk Leuken. De busstop is op de parkeerplaats en zal duidelijk zichtbaar zijn. Hier zal ook het schema van de pendeldienst te vinden zijn.

Bedrijfsleider Maarten: ‘we zien u graag terug in de verbeterde winkel op woensdag 27 maart vanaf 08.00 uur!’

3 REACTIES

  1. Als de opstelling van de scanners zo is, als bijgaande foto, wil ik wel eens de
    wanorde die ontstaat zien als er 25 klanten tegelijk met winkelkarrettjes aan het scannen zijn….

Comments are closed.