Het nieuwe winkelcentrum op Leuken mag binnenkort een nieuwe winkel verwelkomen. In het rijtje DA, Gezondheidscentrum, Korsten en Jumbo komt ‘The Read Shop’.

Franchiseformule The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een uitgebalanceerd en ruim assortiment boeken, tijdschriften, wenskaarten, dagbladen, kantoorartikelen en een groeiend assortiment gifts. Je kan het vergelijken met winkelformules zoals Cigo en Primera.

The Read Shop bestaat als zo’n 27 jaar en heeft naast een webshop 170 fysieke winkels in Nederland. De exacte datum van de opening in Weert is nog niet bekend. Momenteel wordt er in het pand nog flink geklust.

Update: de winkel is op 5 april geopend.

3 REACTIES

  1. Je zou bijna gaan denken dat het winkelcentrum op Leuken meer bezoekers gaat trekken dan de Weerter binnenstad. Geen last van overijverige BOA’s die voor grijze haren zorgen door de parkeerstress.

  2. klopt helemaal juul je ziet daar heel veel mensen die uit omringende wijken komen en er hun boodschappen doen..en idd vrij parkeren op een grote parkeer plaats..je hebt er nu alles wat je moet hebben in het dagelijkse leven..alleen jammer dat er geen pin automaat meer is op leuken en het groenewoud..maar ja de redenen kennen we wel helaas

Comments are closed.