Land van Horne heeft interesse in PvL

Algemeen Economie Weert 5 reacties 2 min. leestijd

De Stichting Land van Horne heeft besloten mee te doen aan de biedingsprocedure van de gemeente Weert voor het kantoorgedeelte van de Poort van Limburg. Mocht zij de locatie verwerven, dan zal zij die gaan gebruiken voor de centrale huisvesting van 135 medewerkers die ondersteunend zijn aan het totale zorg- en dienstenaanbod van Land van Horne.

Dagelijks bieden de 2.300 medewerkers van Land van Horne zorg en ondersteuning aan de inwoners van Weert en directe omgeving. Naast de aankoop van de locatie vraagt de ingebruikname van het kantorencomplex een aanzienlijke investering voor de afbouw en inrichtingskosten. Land van Horne is bereid deze investering te doen vanuit de overtuiging dat ze hiermee haar maatschappelijke middelen verantwoord inzet en een stevige basis legt voor de continuering van de zorg en werkgelegenheid in deze regio.

Een deel van de kantoorruimten zal na afronding van de bouwwerkzaamheden beschikbaar zijn voor gezamenlijke huisvesting met andere maatschappelijke organisaties die actief zijn voor en verbonden zijn aan de plaatselijke samenleving.

Stichting Land van Horne is een organisatie voor thuiszorg, revalidatie, behandeling, zorgcentra, eetpunten, activiteiten en services. Elke dag staan de 2.300 medewerkers en 1.300 vrijwilligers klaar voor de cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Someren en Cranendonck.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
5 reacties