Primera Wouters Weert is afgelopen week voor de 11e maal uitgeroepen tot het grootste verkooppunt van de Nederlandse Loterij van geheel Limburg. Hieronder vallen o.a. de Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Toto en Krasloten.

In 2018 werd via Primera in het winkelcentrum van Moesel bijna 1.500.000 euro aan prijzen gewonnen. In Nederland zijn ruim 8500 verkooppunten en hier eindigde Primera Wouters op de landelijke ranking op een knappe 10 plaats.

Daarnaast was er ook een prijs te winnen voor beste initiatieven. Ook deze werd gewonnen door Primera Wouters. Ze sleepten de award binnen voor de acties die ze houden met betrekking tot de loterijen. Zo wordt er iedere maand een Staatslot verloot via Facebook en in het najaar is er het Nietenspel. Hierbij worden 80 niet-winnaars toch nog beloond met een prijs, variërend van een fles wijn tot wasmachine en van goodybag tot tv’s.

Dus als je ook kans wil maken op een leuke prijs, haal dan je loten bij Primera Wouters op het Oranjeplein 231 in Weert.