RICK’S Lenteconcert

RICK’S Seniorenorkest

Mensen met enorme passie voor muziek maken, bundelen op zondag 24 maart van 11.00 – 13.30 uur hun krachten in RICK’S Lenteconcert. RICK’S Seniorenorkest presenteert dan samen met zanggroep Mystique en koor Zilvie een prachtig en gevarieerd muziekprogramma. Kaarten zijn beschikbaar bij RICK.

Datum: zondag 24 maart van 11.00 – 13.30 uur (inloop vanaf 10.30 uur)
Locatie: Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25 in Weert
Kaarten kosten € 5,- (inclusief 1 consumptie en iets lekkers)

Gezellig samen muziek maken op de vrijdagochtend, dan doen de bijna 40 leden van Seniorenorkest RICK al jaren. Geniet tijdens het Lenteconcert van hun vlotte marsen, vrolijke walsen, swingende polka’s, bekende schlagers en populaire klassieke muziek. Koor Zilvie bestaat uit mensen, van allerlei leeftijden, met een beperking. Het plezier spat van hun optredens af, want ze maken er graag een feestje van; voor zichzelf en voor hun publiek. Laat je erna betoveren door zanggroep Mystique. Stemmen smelten samen tot warme klanken.

Kijk voor meer informatie op www.ricknet.nl/lenteconcert.