ING steunt Stichting Met je hart

Op 9 maart jl. heeft de Stichting Met je Hart Weert, uit handen van Pascal Ghelen, woordvoerder Lead Adviesteam ING Kantoren Ring Noord-Midden Limburg in Roermond een cheque van € 1000,- mogen ontvangen.

De Stichting Met je hart is actief sinds 2017 in Weert, en ook in 22 andere gemeentes in Nederland. De missie van de stichting is; Het verbinden van kwetsbare mensen Met heel ons hart slaan we een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Ze zorgen dat mensen er zijn voor elkaar, dat ze elkaar ontmoeten. Want zij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner én rijker maakt. Hier zetten zij zicht graag voor in. Persoonlijk en oprecht. Samen met anderen. Met ons hele hart.

De Stichting Met je hart Weert verzorgd inmiddels voor een veertigtal kwetsbare en eenzame ouderen structurele ontmoetingen. En met dit bedrag kunnen er nóg meer gerealiseerd worden. De Stichting werkt met alleen maar vrijwilligers die zich met hun Hart e n ziel inzetten voor deze mensen. Is jouw interesse gewekt, en wil je meer weten, neem contact op met hen, mail of bel naar [email protected] of 06-39574907. Kijk op d site www.metjehart.nl/weert.