(Foto’s) De verbouwing van winkelcentrum de Muntpassage is in volle gang. Daar waar aan de Nieuwe Markt zijde nog puin ligt, is aan de Beekstraat-zijde al een deel van de vloer vervangen.

Zowel overdag als ‘s avonds wordt er hard gewerkt aan de grote metamorfose van het overdekte winkelcentrum. ‘s Avonds doen de sloopmachines het werk en worden de oude vloertegels verwijderd. Overdag wordt al gewerkt aan de opbouw. Zo wordt de sprinklerinstallatie vervangen en zijn de eerste schilderklussen al uitgevoerd.

Nieuwe vloer

Aan de Beekstraat-zijde is de vloer al grotendeels vervangen. Daar liggen nu lichte Ierse hardsteen tegels die al meteen zorgen voor een andere sfeer.

Verbouwing C&A begonnen

Ook kledingwinkel C&A is begonnen met de inpandige verbouwing. Zij hebben de winkel in twee├źn gesplitst, waardoor de winkel wel open blijft en in twee fases wordt verbouwd. Naar verwachting gaat de geheel vernieuwde winkel in mei open.

Tijdens de verbouwing blijven de winkel gewoon open voor het publiek. Het is wel even oppassen voor de op- en afstapjes.