Vrienden van Weert Live

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Weert en popmuziek hebben al jaren een uitstekende relatie. Van Bospop en Weert Swingt naar Van Horne Pop voor de scholieren en de techno van DIEP aan de rand van de IJzeren Man. En wie kent ze niet; de legendarische hits uit de Telstar Studio’s van Johnny Hoes?

Op zondagmiddag 31 maart zullen in het theatercafé van de Huiskamer drie jonge Weerter muziekgroepen op komen treden. Naast het creëren van een podium voor de jeugd zorgt stichting WMA (Weerter Music Awards) deze middag ook voor videoregistratie van de shows. Met een goede video kan de groep in de toekomst hopelijk meer optredens krijgen en daarnaast is het goed om te kunnen delen op social media en zo meer bekendheid te krijgen. De entree is gratis dus kom deze jonge talenten gerust aanschouwen!

De Scary Kids spelen als jeugdige band stevige rock. Ze coveren vooral het werk van de Foo Fighters. Wat begon als een akoestisch probeersel is nu vier jaar later een rockband. Ze speelden o.a. op: de Nederweerter zomerbraderie, Koningsmarkt, Molenakker open poppodium, Rascal Fest en de jeugdmiddag van Raadpop. Verder waren ze te horen in de Theaterboerderij en diverse lokale cafés.

Watchin’ Joe won in 2018 de fameuze popwedstijd Van Horne Pop. De band is gewapend met een arsenaal aan stevige rockcovers en werkt op het moment hard aan eigen werk.

Ellis & Dennis met band zijn van origine een akoestisch duo maar zullen met volledige band aan komen treden. Hun repertoire is lekker veelzijdig, van Beyonce tot Simon and Garfunkel. Tijdens het Weert Swingt het afgelopen jaar hebben ze hun muzikale klanken laten horen bij restaurant Amusant en dat smaakte naar meer!

Deuren open: 14.30u
Aanvang: 15.00u
Entree gratis

Meer informatie: www.theaterdehuiskamer.nl

Meer informatie over de artiesten

https://www.facebook.com/scarykidsmusic
https://www.facebook.com/watchinjoe
https://www.facebook.com/ellisendennis

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie