Wil je heel veel kans maken op een of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Muntpassage in Weert. Tijdens de verbouwing trakteren de ondernemers op veel gratis producten.

Van vrijdag 22 maart tot en met zaterdag 13 april organiseert de Munt de Scan & Win actie. Bij iedere aankoop ontvang je een actievoucher in al de winkels, hiermee maak je kans op één van de vele prijzen.

Kans op een gratis worst, kip, koekjes, sokken, T-shirt, thee, snoeptomaatjes, chocolade, krasloten, doucheschuim, reischeques, haarproducten, airfryers, cadeaubonnen en nog veel meer! Als klap op de vuurpijl maak je kans op één minuut gratis winkelen bij Albert Heijn. Meer dan 3.000 kansen op één van deze gratis producten, je kan zo vaak meedoen als je wil.

Zie meteen of je gewonnen hebt

Centraal bij deze actie staat de unieke Scan & Win prijzengenerator! De prijzengenerator staat gedurende vier weken op het plein bij Albert Heijn in de Muntpassage. Bij een aankoop in de winkels van de Muntpassage tijdens de Scan & Win! weken, ontvang je een Scan & Win!-voucher met daarop een unieke barcode. Je kan deze barcode scannen bij de prijzengenerator en je ziet direct of je prijs heeft en welke prijs je gewonnen hebt. De prijzengenerator print direct de bon waarmee je de gewonnen prijs kunt ophalen in de desbetreffende winkel. Zo gemakkelijk is het!