Daag van ’t Vastelaovesleedje in beeld

(Foto’s) Zaterdag vond in Weert de ‘Daag van ’t Vastelaovesleedje’ plaats. Deze dag werd georganiseerd door de organisaties van drie grote vastelaovesliedjeswedstrijden in Limburg, het KVL, TVK en LVK.

De Daag van ’t Vastelaovesleedje is een soort studiedag bedoeld voor schrijvers, componisten én artiesten die zich bezig houden (of willen beginnen) met het schrijven, componeren en zingen van vastelaovesleedjes. In Theater de Huiskamer en bij het RICK konden liedjesmakers die op zoek zijn naar hulp, tips en adviezen inwinnen en workshops volgen van ervaren liedjesmakers zoals Frans Pollux, Mark van Mullekom, Bas Keltjens en Marijke Gijsen.

Zo’n 75 mensen hadden zich voor de tweede editie van de Daag van ’t Vastelaovesleedje aangemeld. Bekijk een sfeerimpressie.