Even terug in de tijd op de Biest

(Foto’s) Dit weekend staat het Franciscus Huis in het teken van “De Biest en haar Bewoners”. Geïnteresseerden kunnen een tentoonstelling bezoeken en zich inschrijven voor het boek over de Biest dat in samenwerking met Stichting de Aldenborgh wordt gemaakt.

De animo voor een terugblik in de tijd was zaterdag al groot. Het was de hele dag een komen en gaan van mensen die de tentoonstelling kwamen bezichtigen. Onderwerp van de tentoonstelling zijn de bewoners die in 1950 op de Biest woonden. Er werd soms vol bewondering gekeken naar de beelden die het leven van toen lieten zien. Het maakten de tongen los en natuurlijk werd er zo nu en dan gelachen.

Gemist? Zondag 14 april is de tentoonstelling ook nog te bezoeken in het Franciscus Huis. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 18.00 uur.