Foto door: Foto Hammie | V.l.n.r.: Maurice Evers - Jos Lowis - Robert Frenken

Cranendonck – Jos Lowis is actief als wijkagent in de dorpen Budel-Schoot en Budel-Dorplein. Jos en zijn collega’s stellen zich graag aan je voor.

Wijkagenten zijn de schakel tussen de politie en de burger. Ze werken veel samen met burgers, wijkplatforms, de gemeente, scholen en maatschappelijke instanties. “Als wijkagent wil ik uw aanspreekpunt zijn, ik zal veel in de wijk te vinden zijn. U weet als geen ander wat er speelt en leeft in de wijk, U kent uw wijk het beste! Ik wil samen met u werken aan een veilige leefomgeving en heb uw hulp en informatie hard nodig. Aarzel dus niet om mij te benaderen”, aldus Jos.

Om goed geïnformeerd te blijven over wat er in het dorp / de wijk speelt heeft de wijkagent bewoners en ondernemers nodig. Wanneer je vragen hebt of informatie kwijt wil, spreek de wijkagent dan aan op straat of stuur een e-mail naar [email protected] Daarnaast is hij te bereiken via het algemene politietelefoonnummer 0900-8844. Je kan Jos Lowis ook volgen op twitter via @brigadierCRAbsd.

Omdat Jos Lowis het werk niet alleen kan doen, wordt hij sinds enkele weken ondersteund door twee collega’s: hoofdagenten Maurice Evers en Robert Frenken. Ook deze zijn aanspreekbaar voor problemen in de het dorp of in de wijk. Zij zijn via het algemene politienummer 0900-8844 te bereiken. Ze hopen snel met jou in de buurt eens kennis te kunnen maken!